Sponsoren

Hagoort Sails

Bij Hagoort Sails staat de opdrachtgever centraal en zijn vraag wordt, ongeacht de omvang en grootte, steeds op het hoogste niveau behandeld. Deze instelling verplicht Hagoort Sails niet alleen in zee te gaan met de beste leveranciers, maar ook om met goede vakmensen samen te werken.

U mag van ons verwachten dat wij beschikken over kennis en ervaring op alle terreinen van de zeilmakerij. Wij zien de computer als een geavanceerd gereedschap, dat dient ter ondersteuning van de productie. Wij vinden dat dit niet alleen bepalend is in ons werk, maar dat het om nog iets anders gaat: Vakmanschap en dat is altijd mensenwerk.

Een perfect zeil is afhankelijk van vele factoren. Eíén van de belangrijkste factoren is de kwaliteit van het ontwerp. Jarenlange ervaring in de wedstrijden helpt ons onze ontwerpen in de praktijk te toetsen. Het ontwerp moet tevens aansluiten op uw specifieke situatie en wensen. Een andere belangrijke factor is de keuze van het materiaal. Wij gebruiken uitsluitend eersteklas zeildoek van toonaangevende leveranciers, zoals Contender; Dimension Polyant en Bainbridge. Onze medewerkers verplaatsen zich in uw einddoel en adviseren u graag en goed.

Het zou op deze plaats te ver voeren om uitgebreid in te gaan op onze prijsstelling en werkwijze. Tijdens een offerte- of verkoopgesprek nemen we graag alles met u door.

 

Doel van de productielijn van Hagoort Sails is om zeilen op maat te leveren, daarom maken wij alle zeilen op bestelling en hebben geen voorraad.

Lees er meer over op de website.